Inovativni spenjač Novus je prvi spenjač, ki združuje vse prednosti namiznega in močnejšega spenjača. Poleg spenjanja s preizkušeno in potrjeno metodo ploskega spenjanja, je njegova najbolj impresivna značilnost povsem unikatni sistem, ki zagotavlja večjo moč natanko takrat, ko jo potrebujete.
Proizvajalec: NOVUS
50,24 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4009729043080
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Novus Spenjač B 8 FC Power on demand

- Kapaciteta: 50 listov oz. največja debelina spenjanja 5 mm
- Ista sponka omogoča spenjanje dveh ali 50 listov
- Dva načina spenjanja: klasični ali z dodatno pomočjo v obliki izvlečne ročice, ki zmanjša moč, potrebno za spenjanje kar za 70 %
- Plosko spenjanje, ki prihrani kar tretjino prostora
- Sponke: 150 x 24/8, 200 x 26/8
- 25 let garancije

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.