Namizni spenjač Leitz v modni, trendovsko metalni barvi. Za spenjanje do listov (80g/2) ima kovinsko ohišje in je namenjen za vsakdanjo uporabo. "Direct impact technology system" omogoča natančno in preprosto spenjanje. Ergonomičen design za komfortno uporabo.Uporablja sponke 24/6 in 26/6. Zaradi kompaktne velikosti se prilega vsaki mizi in večini predalov, noge proti zdrsu ne puščajo sledi na pohištvu, ima integriran odstranjevalec sponk.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
30,16 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432103157
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Spenjač Leitz Wow Metal 2160, 30L

Kapciteta spenjanja: Do 30 listov
Tip sponke: 24/6 in 26/6

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.