Smart Suites™ podstavek za prenosnik nastavljiv po višini s predalom za pripomočke in štirimi USB priključki. Povzdigne zaslon vašega prenosnika na višino vaših oči in s tem preprečuje napetost v vratu. Primerno za prenosnike z zaslonom do 17 palcev ali 6 kg maksimalne teže. Vključno s štirimi USB priključki na zadnji strani. Velik predal za pripomočke in osebne elektronske in druge naprave. Zagotovljeno odvajanje zraka za pomoč pri hlajenju. Vključno z nosilci za nastavitev treh različnih višin: 70 mm, 85 mm in 100 mm.
Proizvajalec: FELLOWES
61,91 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859541393
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SMART SUITES PODSTAVEK ZA PRENOSNIK Z USB PRIKLOPOM

- Mere: 342x184x278 mm
- Teža: 1,18 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.