Smart Suites™ podstavek za prenosnik nastavljiv po višini s predalom za pripomočke in štirimi USB priključki. Povzdigne zaslon vašega prenosnika na višino vaših oči in s tem preprečuje napetost v vratu. Primerno za prenosnike z zaslonom do 17 palcev ali 6 kg maksimalne teže. Vključno s štirimi USB priključki na zadnji strani. Velik predal za pripomočke in osebne elektronske in druge naprave. Zagotovljeno odvajanje zraka za pomoč pri hlajenju. Vključno z nosilci za nastavitev treh različnih višin: 70 mm, 85 mm in 100 mm.
Proizvajalec: FELLOWES
61,91 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859541393
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SMART SUITES PODSTAVEK ZA PRENOSNIK Z USB PRIKLOPOM

- Mere: 342x184x278 mm
- Teža: 1,18 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.