Cenovno dostopen optični bralnik dokumentov serije Shine Ultra Pro je opremljen s slikovnim senzorjem ultra visoke ločljivosti (13MP/24MP), ki zajame slike do 4160 x 3120 slikovnih pik (Shine Ultra) in 5696 x 4272 slikovnih pik (Shine Ultra Pro), kar zagotavlja osupljivo jasnost in izjemne podrobnosti. Enostaven način za skeniranje fotografij, dokumentov, in brez težav z razvezovanjem. Serija Shine Ultra ima edinstven mehanizem za zlaganje, zato je ultraprenosna, saj tehta le 2,2 kg, njena velikost pa omogoča, da jo spravite v vsak nahrbtnik. Idealna rešitev tako za delo kot za potovanje.
Proizvajalec: Czur
348,91 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6930299600947
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Skener Smart Book Czur Shine Ultra Pro

- hitro skeniranje: vsako skeniranje traja le 1 sekundo
- nastavljivo in zložljivo: prilagodi se na več višin - zagotavlja površino za skeniranje do formata A3; zložljiva roka ustreza zahtevam prenosnih naprav
- visoka jasnost in izjemne podrobnosti: opremljen s kamero s 24 megapiksli za zajemanje slik ultra visoke ločljivosti do 5696 x 4272 slikovnih pik * Shine Ultra Pro
- samodejno skeniranje: programirano zaznavanje obračanja strani in časovni interval omogočata samodejno skeniranje po obračanju strani
- vgrajeno OCR ABBYY: ustvarja datoteke PDF z možnostjo iskanja ter datoteke Word in Excel z možnostjo urejanja za vse življenjsko obdobje brezplačno
- prepoznavanje več kot 180 jezikov

Nastavljiv in prilagodljiv. Prilagodi se velikosti vašega dokumenta.

Nastavljiva roka omogoča zajemanje slik z različnih višin, kar zagotavlja vsestranskost pri skeniranju datotek velikosti od A4 do A3 z najlažjim dotikom.

Slikovni senzor zajema več podrobnosti. Reproducira natančne fotografije in dokumente.
Opremljen s slikovnim senzorjem ultra HD, ki zagotavlja izjemno jasnost slike, reprodukcijo barv in visoko ločljivost do 5695 x 4272 slikovnih pik. Odlično za skeniranje knjig, revij, dokumentov ali arhiviranje fotografij in vsega, kar je treba digitalizirati, v vaši napravi.

Programska oprema Czur združuje vse funkcije v eno.  

Optični bralniki stripov serije Shine Ultra so opremljeni s programsko opremo Czur "vse v enem", ki omogoča preprostost in vsestranskost naših projektov digitalizacije.Obe združujeta vse pametne tehnologije in bistvena orodja, ki jih potrebujete, od OCR do samodejnega zaznavanja dokumentov, od obrezovanja slik do prilagajanja barv, v uporabniku prijaznem, poenostavljenem in elegantnem vmesniku.

Digitalne datoteke v različnih formatih.
Skenirajte, izpisujte v različnih podatkovnih formatih. Programska oprema "vse v enem" v celoti izkorišča možnosti cenovno dostopnega optičnega bralnika dokumentov.Ne glede na to, ali želite skenirati v dokument z možnostjo iskanja, standardiziran dokument ali sliko, vse je podprto.

Prepoznavanje znakov
V programski opremi "vse v enem" se uporablja tehnologijo optičnega prepoznavanja znakov (OCR) podjetja Abbyy, ki omogoča prepoznavanje več kot 180 jezikov. S funkcijo prepoznavanja besedila lahko optično prebrane papirnate dokumente, datoteke PDF in digitalne slike preprosto pretvorite v informacije, ki jih je mogoče iskati. Poleg tega je končni prepoznani dokument videti enako kot izvirnik.

Skener dokumentov in projektor
Z vgrajenim mikrofonom in HD-kamero lahko Shine Ultra služi tudi kot projektor (vizualni predvajalnik). Uporablja se za deljenje dokumentov, prototipov izdelkov ali načrtov oblikovanja z zgornje perspektive.

 

- model: Shine 1300A3 Pro
- dimenzije: 116,9 x 157,9 x 409,4 mm
- dimenzije: (zložen) 116,9 x 157,9 x 334,9 mm
- teža: 1 kg

Performance
- zmogljivost v pix: 13 megapikslov
- največja velikost dokumenta: do velikosti A3 (420 × 297 mm / 16,5 × 11,7 palca)
- največja debelina dokumenta: 10 mm
- optična ločljivost (privzeto): datoteke velikosti A4 - 340 dpi
- datoteke velikosti A3 - 245 dpi
- dimenzije pikslov: 4160 x 3120
- barvna bitna globina: 24-bitna
- hitrost skeniranja: 1 stran v sec
- OCR: prepozna več kot 180 jezikov
- vir svetlobe: 2 x vgrajeni žarnici LED, brezstopenjska nastavitev
- formati datotek (izhod)
- možnost iskanja - Word, Excels, TIFF, PDF, JPG
- formati skeniranja (vhod)
- za skeniranje: knjigg (priročnikov, revij, zvezkov itd.), dokumenti (osebne izkaznice, pogodbe, davčni obrazci, ) družinski arhivi (rojstni listi, ljubezenska pisma, risbe, razglednice, časopisni izrezki itd.)
- način Visual Presenter: podprt, 4:3 - 1600*1200@10Fps,16:9 - 1920*1080@10Fps

Funkcije programske opreme
- barvni način skeniranja
- barva, vzorci, žigi, siva lestvica, črno-bela
- pametna tehnologija
- tehnologija samodejnega odstranjevanja prstov
- tehnologija samodejnega zaznavanja obračanja strani
- samodejno skeniranje
- tehnologija samodejnega izravnavanja krivulj
- OCR (tehnologija ABBYY)
- samodejna delitev strani
- programi za obdelavo slik: obrezovanje slik, obračanje slik, popravek nagiba slike, standarizacija slike
- preimenovanje datoteke
- prednastavitev pravila
- sprožilec za skeniranje
- upravljanje s pedalom
- upravljanje s tipkami (v programski opremi)
- samodejno skeniranje (sproži ga obračanje strani)

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.