Smart Book Scanner Czur ET18 Pro, ponuja vrhunsko zmogljivost za organizacije z visokimi zahtevami glede digitalizacije in je zasnovan za primere, ko sta učinkovitost in priročnost najpomembnejši. Za vse potrebe skeniranja dokumentov uporabite eno elegantno in neverjetno kompaktno enoto: barvno, črno-belo ali v sivih lestvicah s hitrimi hitrostmi in brezhibno kakovostjo.

ET18 Pro uporablja najsodobnejšo tehnologijo -2. generacije laserske tehnologije za izravnavo slike, ki zagotavlja izjemno sposobnost izravnave krivuljnih strani in izjemno hitro (1,5 s/stran) optično branje. Pametno združevanje in ločevanje strani vam je na voljo. Še več, ET18 Pro skenira dokumente v velikosti A3 in je združljiv z operacijskima sistemoma Windows in Mac OS ter hitro in inteligentno digitalizira dokumente.
Proizvajalec: Czur
551,44 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6930299600435
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Skener Smart Book Czur ET18 Pro

Performans
- piksli: 18 megapikslov
- največja velikost dokumenta: 480 × 360 mm (A3: 420 × 297 mm)
- največja debelina dokumenta: 50 mm
- optična ločljivost (privzeto): 275 dpi
- dimenzije pikslov: 4896 x 3672
- barvna bitna globina: 24-bitna barva
- hitrost skeniranja: 1,5 s/s
- OCR: prepoznavanje več kot 180 jezikov
- vir svetlobe: 1 x vgrajena matrika LED, bela dvostopenjska, 1 x pritrdljiva lučka LED, bela 1-stopenjska, bela
- možnost iskanja: Word, Excels, TIFF, PDF, JPG
- za skeniranje: knjige (referenčne, revije, zvezki itd.)dokumenti (osebne izkaznice, pogodbe, davčni obrazci, ) družinski arhivi (rojstni listi, ljubezenska pisma, risbe, razglednice, časopisni izrezki itd.)
- način Visual Presenter: podprt, 1920*1080@20Fps
- sistemska podpora: XP, Win 7/ 8/10/11, 32/64-bitni; MacOS 10.11 in več

Funkcije programske opreme
- barvni način skeniranja
- barva, vzorci, žigi, siva lestvica, črno-bela
- pametna tehnologija
- tehnologija samodejnega odstranjevanja prstov
- tehnologija samodejnega zaznavanja obračanja strani
- motor za samodejno skeniranje
- tehnologija samodejnega izravnavanja krivulj
- OCR (tehnologija ABBYY)Samodejna delitev strani

Orodja za obdelavo slik
- obrezovanje slikObrezovanje slik
- obračanje slik
- popravek nagiba slike
- standarizacija slike: preimenovanje datoteke, prednastavitev pravila, sprožilec za skeniranje, ročni nadzor
- upravljanje s pedalom, s tipkami (na optičnem bralniku)
- upravljanje z gumbom (v programski opremi) Samodejno skeniranje (sproži ga obračanje strani)
- garancija: 1 leto (omejena garancija za strojno opremo)

- dimenzije: 362,45 x 351,5 x 149,30 mm
- teža: 1,5 kg

Vsaka stran je natančno skenirana z največjo skrbnostjo
Vi - in vaša dragocena knjiga - si zaslužite najboljše. Serija ET, zasnovana kot režijski slog, zagotavlja optično branje brez stika, kar pomeni, da se strani ne obrabljajo in obremenjujejo. Od izida je serija ET navdušila trg s kakovostjo zajemanja, produktivnostjo in prilagodljivostjo materiala. Uporablja kalibrirano lasersko tipalo in patentirano tehnologijo izravnave knjižne krivulje (Book Curve Flattening Technology™), ki zagotavlja še večjo natančnost glede na izvirno gradivo. Visokokakovostno skeniranje brez časa za ogrevanje. Posamezno stran skenira že v 1,5 sekunde. Če želite, lahko zajame dokumente, vezane knjige, spiralne zvezke, periodične publikacije in drugo vezano ali nevezano gradivo do velikosti A3 (11,34" x 16,12").

Laserski senzor: Samodejno izravnaje krivulje

Profesionalni optični bralniki dokumentov serije ET razumejo trenutek zajemanja slike z laserskimi žarki in prepoznajo, kaj se dogaja, da laser zadene cilj, ki se vrne. Naš pametni sistem smo zgradili na podlagi podatkov laserskega senzorja in ga uporabili za zaznavanje krivulje strani, zaznavanje obračanja strani, zaznavanje položaja in nato samodejno obdelali pred izpisom.

Inovativna stranska luč za skeniranje, brez refleksije
Svetlobni sistem LED je sestavljen iz dveh zgornjih svetlobnih palic LED in pritrdljive stranske luči, ki zagotavlja uravnoteženo svetlobo LED polnega spektra z nastavljivimi nastavitvami svetlosti. Izdelan z mislijo na izvirnike z visokim sijajem. Stranska luč je zasnovana tako, da se magnetno pritrdi na navpično letvico in zagotavlja dodaten stranski vir svetlobe pod kotom 45° od izvirnika, da se dosežejo rezultati brez odsevov in senc.Z lahkoto in brez odseva osvetli revije, fotografije ali periodične publikacije.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.