Za razliko od drugih tradicionalnih optičnih bralnikov, Czur ET16 Plus revolucionarno spreminja vašo izkušnjo skeniranja z enostavnim, inteligentnim in hitrim skeniranjem. Vse knjige, revije, pogodbe in druge papirnate dokumente do velikosti A3, lahko optično preberete neposredno, brez rezanja ali razvezovanja, s hitrostjo do 1,5 strani na stran. Czur ET16 PlusS lahko skenira tudi fizične predmete, kot so skulpture. Vse optično prebrane dokumente lahko s funkcijo OCR (optično prepoznavanje znakov) pretvorite v urejevalne datoteke Word/PDF ali JPG.
Proizvajalec: Czur
455,81 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6930299600114
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Skener Smart Book Czur ET16 Plus

- poravnava strani in odstranjevanje prstov
- hitrost skeniranja dvojne strani - 1,5 sek
- ločljivost kamere - 16 MP
- največja velikost predloge – A3
- ABBYY OCR (187 jezikov, vključno s slovenščino) – optično prepoznavanje besedila in pretvorba v Word/PDF/TIFF
- preprečevanje odseva
- več možnosti upravljanja (samodejno, daljinec, pedal, gumb na napravi in gumb na zaslonu)
- shranjevanje v oblak
- več vrst materialov predlog (Vezane – knjige, nevezane, predmeti)
- snemanje in prenos videa

Patentirana tehnologija izravnave ukrivljene strani knjige
ET16 Plus uporablja najnovejšo tehnologijo podjetja Czur. ET16 Plus oddaja 3 laserske žarke, ki na ukrivljeni strani tvorijo vodoravne laserske črte. Z izračunom kotov na presečišču med laserskimi žarki in platformo za skeniranje je mogoče dobiti 3D prostorsko krivuljo laserskih linij. Na koncu 3D ukrivljeno površino po transformaciji pikslov poravnajte, da dokončate poravnavo knjižne strani.

Czur ET16 Plus - Profesionalni optični bralnik knjig, pametni optični bralnik dokumentov
ET16 Plus ponuja zmogljivost besednega razreda za organizacije z visokimi zahtevami glede digitalizacije in je zasnovan za situacije, kjer sta učinkovitost in priročnost najpomembnejši. Za vse potrebe skeniranja dokumentov uporabite eno elegantno in neverjetno kompaktno enoto: barvno, črno-belo ali v sivih lestvicah s hitrimi hitrostmi in brezhibno kakovostjo. ET16 Plus uporablja prelomno tehnologijo - lasersko izravnavo krivulj 2. generacije, ki zagotavlja izjemno sposobnost izravnave krivih strani in izjemno visoko hitrost skeniranja (1,5 s/p). Pametno združevanje in ločevanje strani vam je na voljo.

*Czur ET16 Plus je priključen prek USB*

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.