Izvirna kombinacija radirke in šilčka priznane španke blagovne znamke Milan, dizajn Extension posebne serije Swims. Raztegljiv šilček z ostrim in odpornim jeklenim rezilom, zaradi česar je idealen za vse vrste svinčnikov. Ima varnostni sistem rezil, ki preprečuje, da bi se rezilo ločilo od telesa šilčka in raztegljiv depozit. Izvirna zasnova, ki jo je ustvaril lastni oddelek za raziskave in razvoj Španskega podjetja Milan. Posebna serija Swims je kombinacije dinamičnih barv. Swims se ponaša z barvnimi kombinacijami: roza, svetlo modre, rumene in mornarsko modre barve. Na so voljo nadomestne / rezervne radirke.
Proizvajalec: Milan
2,96 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574095750
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Šilček z radirko Milan Extension Swims

- izvirna kombinacija radirke in šilčka
- varnostni sistem rezil
- šilček ima ostro in odporno jekleno rezilo
- na voljo so nadomestne / rezervne radirke
- barve: roza, svetlo modra, rumena in mornarsko modrea
- sortirana barva: prejeli boste eno (naključno izbrano) izmed predstavljenih barv

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.