Izjemno močno sekundno lepilo v obliki gela v tubi, ki omogoča natančno nanašanje. Posebej primerno je za lepljenje naravnih materialov, na nagnjenih površinah in za lepljenje poroznih materialov. Lepilo ne kaplja in ne odteka. Popravki so mogoči še kratek čas po nanosu lepila. Vsebuje 3x 1g lepila.
Proizvajalec: UHU
4,89 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4026700454208
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SEKUNDNO LEPILO UHU GEL 3X1G

- Sekundno lepilo
- Vsebina 3g
- Ne kaplja in ne odteka
- V vsaki tubi je 1g lepila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.