Kvalitetno univerzalno sekundno lepilo Kores Pover Glue Gel, je za lepljenje papirja, kovine, stekla, gume, usnja. lesa, porcelana, keramike in večine plastičnih materialov, primerno za vertikalno nanašanje. Lepilo prilepi v trenutku. Pokrov z iglo omogoča večkratno uporabo, z aplikatorjem za čisto hitro in natančno delo.
Proizvajalec: Razno
2,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9023800263445
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SEKUNDNO LEPILO KORES GEL 3x1G

- lepilo, ki prilepi v trenutku
- pokrov z iglo, ki omogoča večkratno uporabo
- aplikator za čisto, hitro in natančno delo
- lepi kovino, gumo, usnje, papir in večino plastičnih materialov
- gel je idealen za vertikalno nanašanje
- pakiranje: 3x /1 g

📍 Navodila:
Površino pred uporabo lepila očistite in osušite. Odstranite pokrovček lepila in ga nanesite v zelo tankem sloju na mesto, ki ga želite zlepiti. Lepilo nanesite samo na eno površino. Po nanosu stisnite obe površini, dokler se lepilo ne osuši.

⚠️ Opozorilo:

Sekundna lepilo vsebuje cianoakrilat. Nevarno!  V trenutku zlepi kožo in oči. Hraniti izven dosega otrok. Če lepilo pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniški nasvet. Ob stiku s kožo takoj izprati z toplo vodo in milom. Utrjeno lepilo je z nevpojnih površin možno odstraniti z acetonom. Madežev lepila z vpojnih površin (teksitl, usnje,...) ni možno odstraniti.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.