Visokokakovosten gumijast ročaj, ročnega lepilec Activa D28629, ergonomske oblike. Zagotavlja boljše obračanje, kar prihrani material in hkrati izboljša končni rezultat med lepljenjem (težišče je pomaknjeno naprej). Parkirna zavora, omogoča individualno nastavitev hitrosti spuščanja. Varčno delovanje omogoča manj menjav zvitkov zaradi 150-metrskega zvitka lepilnega traku.
Proizvajalec: Razno
31,11 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka D28629
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Odvijalec lepilnega traku ročni Activa D28629

- visokokakovosten gumijast ročaj
- priročna in praktična oblika s čvrstim oprijemom
- ergonomska oblika
- varnostni nož: pred nenamernim odrezom lepilnega traku
- za lepilne trakove dimenzije:  48 x 66 in 50 x 66
- zagotavlja boljše obračanje, težišče je pomaknjeno naprej
- parkirna zavora: omogoča individualno nastavitev hitrosti spuščanja
- tiha funkcija: zagotavlja mehko kotaljenje in s tem tiho delovanje
- varčno delovanje: manj menjav selotejpov zaradi 150-metrskega zvitka lepilnega traku
- dimenzije: 13x6,5x28 cm
- teža: 560 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.