Organizirajte svoje zapiske s pomočjo visoko kakovostnih ričnih map Miquelrius Notebook Emotions A4, saj akta ni edina mapa s katero lahko uredite in pospravite svoje zapiske, projekte, naloge ...! Mapa že vsebuje 100 karo listov iz 90g papirja, z robovi v petih različnih barvah, izdelanega iz trajnostno izdelanega papirja, ki ima bonitetno potrdilo FSC Mix kar zagotavlja, da papir prihaja iz okoljsko trajnostnih gozdov. Kakovostne kartonske platnice s tiskanim in mat kaširanim papirjem očarajo s svojim edinstvenim dizajnom in emotivnimi barvami, ki nosijo svoje sporočilo. Mape imajo 4 rinke v obliki črke D s premerom 35 mm. Vanjo lahko vložite praktično katerekoli vložne liste. Rične mape so v celoti izdelane v Španiji.
Proizvajalec: Miquelrius
Izberi barvo:
18,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8422593146828
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Rinčna mapa A4 z vložnim listi Miquelrius Notebook Emotions

- kakovostne kartonske platnice s tiskanim in mat kaširanim papirjem
- v mapi je že vložen 100-listni karo blok iz 90g papirja, z barvnimi robovi v petih različnih barvah (vsake barve po 20 listov)
- papir je izdelan iz trajnostnega papirja s bonitetnim potrdilom in certifikaotm FSC Recycled Credit
- barve: rdeča, modre, roza, svetlo modra
- 4 rinke oblike D s premerom 35 mm
- dimenzije mape: 330 x 265 x 48 mm
- zapiranje z elastiko
- izdelano v Španiji

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.