Dvorinčne mape, enostransko prevlečene s polipropilensko folijo, ki jih lahko tudi obrišete omogočajo boljši pregled nad dokumenti in zapiski, prav tako pa je vanje moč vložiti U vložke in ločilne liste. Format mape je A4, premer rinke znaša 20 mm, širina hrbta pa 35 mm. Mehanika je vpeta v hrbet rinčne mape.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
4,48 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498014331
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA RINČNA PP 2R A4/35

- Izdelana iz kvalitetne 1170-gramske lepenke debeline 1,9 mm
- Enostransko prevlečena z okolju prijazno polipropilensko folijo (100 µm) in teksturo slikarskega platna Notranja stran mape je prevlečena z belim papirjem
- Dvorinčna mehanika v obliki črke O
- Premer rinke: 20 mm
- Širina hrbta: 35 mm
- Mere: 35x320x265 mm
- 2-letna garancija na mehaniko

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.