Dvorinčne mape, enostransko prevlečene s polipropilensko folijo, ki jih lahko tudi obrišete omogočajo boljši pregled nad dokumenti in zapiski, prav tako pa je vanje moč vložiti U vložke in ločilne liste. Format mape je A4, premer rinke znaša 20 mm, širina hrbta pa 35 mm. Mehanika je vpeta v hrbet rinčne mape.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
2,07 €
Zaloga 5
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498014331
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA RINČNA PP 2R A4/35

- Izdelana iz kvalitetne 1170-gramske lepenke debeline 1,9 mm
- Enostransko prevlečena z okolju prijazno polipropilensko folijo (100 µm) in teksturo slikarskega platna Notranja stran mape je prevlečena z belim papirjem
- Dvorinčna mehanika v obliki črke O
- Premer rinke: 20 mm
- Širina hrbta: 35 mm
- Mere: 35x320x265 mm
- 2-letna garancija na mehaniko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.