Rezervni del; modri drsnik - sani 10A (01011014) za Expresso 24381121.

Plastični drsniki Exlan ščitijo aluminijaste nagnjene drsnike vozička ter stopnice in stopnice vaših strank. Sistem vpenjanja omogoča, da lahko drsnike Exlan hitro in varno zamenjate. Za vsak voziček, sta potrebni dve Exlan objemki 1011878. Rdeče indikatorske črte znotraj drsnikov nadzorno pokažejo stopnjo obrabe. Takoj ko je na drsnikih vidna rdeča črta, je skrajni čas za njihovo zamenjavo. Ko želite zamenjati sani Exlan, uporabite gumijasto kladivo in sprostite sponke na strani. Nato postavite nove sani ob poševno tekalno površino in trdno pritisnite sponke na zadrževalne zobce.

Proizvajalec: Expresso
24,89 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 1011014
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Rezervni del Expresso za voziček 24381121 drsniki 10A

- cena za kos

Na video posnetku, so prikazana podrobna navodila za demontažo in montažo drsnikov - sani 10A 01011014:

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.