Rezalnik papirja Dahle 550 z okroglim nožem in kovinsko nedrsečo podlogo namenjen rezanju papirja, nalepk, fofografij in filmov, kar omogoča dvojna aluminijasta vodila za izboljšano natančnost in najboljšo vodljivost. Okroglo jekleno rezilo je zaščiteno s plastičnim ohišjem, reže v obe smeri, naenkrat pa lahko odrežete do 20 listov. Rezalna površina je 555x360mm, rezalna dolžina pa 360mm.
Proizvajalec: Dahle
184,72 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885005508
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Rezalnik z okroglim rezilom 550 Dahle 20L 360 cm

- kovinska rezalna plošča s protizdrsno podlogo
- praktične črte za natančnejše rezanje
- okroglo rezilo v plastični glavi
- rezila iz ojačanega jekla
- avtomatsko vpenjanje papirja na rezalni liniji
- dvojna aluminijasta vodila za izboljšano natančnost in najboljšo vodljivost
- nastavljiva ročica za hitro nastavljanje formata papirja
- za rezanje papirja, nalepk, fotografij, filmov
- dolžina rezanja 360 mm
- površina plošče 555 x 360 mm
- višina papirja 2 mm
- rezanje do 20 listov
- garancija 5 let

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.