Profesionalin rezalnik papirja A4 giljotina Fellowes Astro, namenjena za večje obremenitve, za velike pisarne in neprestano uporabo. Primerna za rezanje papirja, filma, fotografij, kartona in tkanin. Hkrati reže do 50 listov 80 g papirja. Rezilo iz nerjevečega jekla za velike obremenitve – idealno za zahtevne projekte. Nastavljiv zadnji rob za natančno rezanje. V celoti izdelano iz kovinskega ogrodja, za večjo obstojnost. Oznake z merami za različne velikosti dokumentov.
Proizvajalec: Fellowes
1224,31 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859634095
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Rezalnik papirja A4 giljotina Fellowes Astro 50L

- visokokakovostna profesionalna giljotina A4, zasnovana za težke uporabe
- težka kovinska podlaga vključuje samodejno varnostno zaščito
- največja dolžina rezanja 385 mm za vse priljubljene velikosti papirja in fotografij
- visokokakovostno jekleno rezilo lahko reže papir, karton in tanke plastične folije
- natančno razreže do 50 listov papirja na cikel
- nastavljiva in zaklepna sprednja in zadnja zaustavitev
- popolnoma kalibrirano in nastavljivo merilo za rezanje
- vključuje litinski blok za pritrditev rezila
- trajna in prozorna zaščita rezila
- dimenije: 67 x 38,5 x 27 cm
- teža: 9.61 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.