Profesionalni rezalnik papirja v pisarni ali v biroju za večje projekte z okroglim rezilom, za rezanje papirja Dahle 552, omogoča hitro in natančno rezanje za rezanje papirja, nalepk, fotografij, filmov in podobnih materialov. Z navpično poravnavo rotacijskega rezalnika je mogoče rezati papir v pokončnem formatu do velikosti DIN A1 in v pokončnem formatu do velikosti DIN A0. Glava rotacijskega rezalnika z nožem iz kaljenega jekla je bila izboljšana in je zdaj bistveno bolj ergonomična. Nova dvojna vodilna palica rezalnika v kombinaciji s samodejnim pritiskom na vmesnik omogoča še natančnejše rezanje in natančne rezultate.
Proizvajalec: Dahle
298,21 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729069561
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Rezalnik papirja z okroglim rezilom 96 cm Dahle 556 10L

- rezalnik z okroglim rezilom
- rezalna dolžina 96 cm
- višina papirja 1 mm
- površina plošče: 1155x360 mm
- generacija 3 rezalnika 556 
- kovinska rezalna plošča s protizdrsno podlogo
- praktične črte za natančnejše rezanje
- okroglo rezilo v plastični glavi
- rezila iz ojačanega jekla
- avtomatsko vpenjanje papirja na rezalni liniji
- nastavljiva ročica za hitro nastavljanje formata papirja
- za rezanje papirja, nalepk, fotografij, filmov
- dvojna aluminijasta vodila za izboljšano natančnost in najboljšo vodljivost
- izboljšana ergonomija rezalne glave
- poenostavljena menjava rezalne glave z enim samim vijakom
- povečana rezalna plošča za rezanje do A1 formata
- 5 let garancije, z izjemo delov, ki se obrabijo

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.