Rezalnik papirja Dahle 507 Hobby 3. generacije, zaradi izboljšane ergonomije rezalne glave, je mogoče udobno uporabljati z dvema prstoma. Enostavna zamenjava rezalne glave: preprosto sprostite zaklep in hitro zamenjajte rezalno glavo. Koristne oblikovne črte in pritisna sponka z oznakami olajšajo poravnavo materiala, ki ga je treba rezati. Kompaktni rotacijski obrezovalnik za hobi projekte z zaprto varnostno rezalno glavo in samoostrilnim krožnim jeklenim rezilom.
Proizvajalec: Dahle
67,05 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729069066
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REZALNIK PAPIRJA 507 HOBBY 3. generacija 320 MM

- GENERACIJA 3 - izboljšana ergonomija rezalne glave (enostavnejše rezanje)
- enostavna odstranitev rezalne glave (uporaba kreativnega seta)
- kovinska rezalna plošča s protizdrsno podlogo
- praktične črte za natančnejše rezanje s standardnimi formati in dimenzijami
- avtomatsko vpenjanje papirja na rezalni liniji, dodatna pomoč na vpenjalniku
- za rezanje papirja, nalepk, fotografij, filmov
- rezalna dolžina 320 mm (za A4)
- površina plošče 449 x 209 mm
- višina papirja 0,8 mm

- za rezalnik je možno dokupiti kreativni set 980

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.