Visokokvaliteten registrator Leitz A4 formata s hrbtiščem širine 52mm za profesionalno pisarniško uporabo. Izjemno trpežen material in izvrsten 180-stopinjski mehanizem zagotavlja izjemno zmogljivost in vrhunsko učinkovitost. Kakovostna polipropilenska folija in polietilensko prevlečen papir na notranji strani fascikla zagotavljata podaljšano življenjsko dobo registratorja. Ovalne rinke in kovinska omejevala na platnici pa zagotavljajo varno hrambo dokumentov.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
8,66 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432359561
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR SAMOSTOJEČ LEITZ 180 PP 52mm

- Visokokvaliteten samostoječ registrator
- Izdelan iz kvalitetne laminirane polpropilenske folije
- Notranja obloga iz polietilenskega papirja
- Kapaciteta: približno 350 listov 80-gramskega papirja
- Visokokvalitetna mehanika s patentiranim 180-stopinjskim odpiranjem, ki omogoča za 50% širše odpiranje in 20% hitrejše vlaganje dokumentov
- Zamenljiva, hrbtna nalepka omogoča personifikacijo
- Ojačana hrbtna luknja za boljši oprijem in lažje izvlečenje
- Ovalne rinke in kovinska omejevala na platnici zagotavljajo varno hrambo dokumentov
- Širina hrbta: 55 mm
- Format: A4
- Mere: 55x318x285 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.