Pršilec zraka oziroma razpihovalec Fellowes Performance 400 ml, brez HFC fluoriranih ogljikovodikov. Poskrbite za svež in čist delovni prostor z zmogljivimi zračnim razpihovalcem, ki odstranja umazanijo, prah in smeti z najbolj nedostopnih mest. Idealen je za uporabo na delovnih mestih, kot so tipkovnice, tiskalniki in druga električna oprema. Podaljšana cevka lahko prodrete v najmanjše prostore, kot so prostori med tipkami. Ozonu prijazne (brez HFC) fluoriranih ogljikovodikov. Za uporabo, samo v pokončnem položaju.
Proizvajalec: Fellowes
11,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859499168
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Razpihovalec Fellowes Performance 400 ml

- primeren za odstranjevanje nečistoč iz težko dostopnih področij
- pritisk zraka odstrani umazanijo iz tipkovnic, notranjosti tiskalnikov in električnih naprav
- brez HFC fluoriranih ogljikovodikov
- 100 % ekološko prijazen
- za uporabo, samo v pokončnem položaju
- vnetljivo

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.