Bela radirka Milan model 2424 iz mehke sintetične gume (miga de pan). Lahko se uporablja za brisanje tako vseh vrst grafitnega svinčnika z vseh vrst papirja. Vsaka radirka je zavita v folijo in ovita z modrim kartonskim rokavom (ovojem). Velikost radirke: 3,9 x 2,3 x 1,3 cm. Miga de pan: Vsestranska radirka iz mehke sintetične gume za brisanje širokega nabora grafitnih svinčnikov z vseh vrst papirja.
Proizvajalec: MILAN
0,40 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8414034024246
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Radirka Milan 2424 bela

- bela radirka Milan model 2424
- iz mehke sintetične gume
- primerna za brisanje vseh vrst grafitnega svinčnika z vseh vrst papirja
- vsaka radirka je zavita v folijo in ovita z modrim kartonskim ovojem
- velikost radirke: 3,9 x 2,3 x 1,3 cm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.