Mobilno robustno kovinsko stojalo s prilagodljivim projekcijskim platnom s trinožnim stojalom. Sijajna mat bela površina s črnim robom zagotavlja ostro, podrobno sliko, ki jo lahko zlahka vidijo vsi v prostoru. Zaslon je mogoče enostavno zložiti v ohišje, da ga zaščitite pred poškodbami. Možnost nagiba stojala proti občinstvu, širok kot vidnosti (160°) omogoča dobro vidljivost. Projekcijsko platno za uporabo; na steni, na stropu ali prenosljivo.
Proizvajalec: Nobo
195,03 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252250283
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Projekcijsko mobilno platno na stojalu Nobo 150 x 113,8 cm 4:3

- za namestitev tudi na steno ali strop
- briljantna bela mat površina s črnim okvirjem zagotavlja ostro in jasno sliko
- možnost nagiba stojala proti občinstvu za boljšo vidljivost
- širok kot vidnosti (160°) omogoča dobro vidljivost za celotno občinstvo
- 1 leto garancije
- zložljivo v zaščitno ohišje
- vidna širina 1450 mm
- vidna višina 1088 mm
- vidna diagonala 1805 mm
- velikost zaslona: 1500 x 1138 mm
- največja višina stojala: 2930 mm
- teža: 9,5 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.