Professional Series™ Mesh podpora za hrbet, Napredna podpora za hrbet z mrežo, ki ima vertikalno nastavljivo ledveno oporo iz spominske pene. Mrežna podpora za hrbet z vložki za dodatno oporo. Se blagodejno prilagaja obliki vašega telesa. Ponaša se z vertikalno nastavljivo ledveno oporo iz spominske pene. Tri-tensioning™ tri stranska pritrditev preprečuje neprestane ponastavitve. Enostavna namestitev za vsak stol.
Proizvajalec: FELLOWES
80,70 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859600960
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PROFESSIONAL MREŽA NASLON ZA HRBET

- Mere: 440x200x520 mm
- Teža: 0,587 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.