Profesionalni rotacijski rezalnik Olympia TR 1307, za enostavno rezanje od velikosti A0. Velikoformatni rotacijski rezalnik z delovno širino 1300 mm in profesionalno opremo z odprtimi stranskimi ploščami na obeh straneh za potiskanje in obrezovanje velikih formatov (neomejena dolžina rezanja), primeren za rezanje papirja in folij, risb, načrtov, fotografij, plakatov ali drugih digitalnih tiskovin velikega formata.
Proizvajalec: Olympia
428,10 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4030152031436
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Profesionalni rotacijski rezalnik Olympia TR 1307

- gladka varnostna rezalna glava z okroglim rezilom
- samodejno stiskanje rezanega materiala s prozorno kontaktno letvijo
- velikost plošče / delovna površina: 300 x 1330 mm (A0)
- zbiralna posoda iz tkanine s stabilnim dnom
- gumijaste nogice za varno uporabo
- tip: rotacijski nož
- reže: 12 listov (80g/m)
- površina: trdna kovinska plošča
- materijal: aluminij
- barva: srebrna, črna
- rez: raven
- nož: trajno oster nož
- material nožev: nerjaveče jeklo
- dimenzija (VxŠxG): 940 x 1486 x 510 mm
- teža: 18,81 kg
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.