Professional Series™ Ultimate podpora za hrbet, V celoti podpira vaš hrbet, in sicer, s spominsko peno, ki izboljšuje cirkulacijo in udobje. Inovativni Tri-Tachment™ sistem zagotavlja stabilno namestitev, ker preprečuje neprestane ponastavitve. 3 delna ledvena podpora se s krčenjem in raztezanjem prilagaja vašim telesnim oblikam. Podpora prsnega koša je narejena iz manj goste pene za optimalno oporo pri drži in blagodejnem učinku. Poponoma nastavljiv dizajn omogoča namestitev na večino pisarniških stolov. Enostavna namestitev: Postavite na naslanjač, nastavite na vaš hrbet in pripnete jermene s sponko!. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
108,91 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859685714
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PRO SERIES ULTIMATE NASLON ZA HRBET

- Mere: 374x88x380 mm
- Teža: 0,86 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.