Professional Series™ Ultimate podpora za hrbet, V celoti podpira vaš hrbet, in sicer, s spominsko peno, ki izboljšuje cirkulacijo in udobje. Inovativni Tri-Tachment™ sistem zagotavlja stabilno namestitev, ker preprečuje neprestane ponastavitve. 3 delna ledvena podpora se s krčenjem in raztezanjem prilagaja vašim telesnim oblikam. Podpora prsnega koša je narejena iz manj goste pene za optimalno oporo pri drži in blagodejnem učinku. Poponoma nastavljiv dizajn omogoča namestitev na večino pisarniških stolov. Enostavna namestitev: Postavite na naslanjač, nastavite na vaš hrbet in pripnete jermene s sponko!. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
80,44 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859685714
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PRO SERIES ULTIMATE NASLON ZA HRBET

- Mere: 374x88x380 mm
- Teža: 0,86 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.