Enobarvni ločilni listi izdelani iz 220-gramskega kartona dimenzije 230 x 100 mm namenjeni ločevanju dokumentacije shranjene v fasciklih, rinčnih mapah ali hitroveznih mapah. Z njimi lahko ločujete dokumente A4 ali A5 formata, perforacijo pa imajo na ožjem robu. V pakiranju je 10 kosov.
Proizvajalec: ELISA
0,58 €
Zaloga 6
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830003692592
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PREGRADNI KARTON A6 ELISA 225x100 1/10 MODER

- Izdelani iz 220 g recikliraega kartona
- Širina: 230 mm
- Višina: 100 mm
- Pakiranje: 10 listov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.