Potni nalog je obvezen pri prevozu blaga v cestnem prometu. Zakon o prevozih v cestnem prometu (Ur. list RS, št. 59/01) oziroma 18. člen (obveznost dokumentov, oznak in opreme v vozilu) predpisuje, da je domači prevoznik v skladu s tem členom dolžan izdajati potni nalog. Prav tako je predpisano, da je potrebno kronološko urejen arhiv izdanih potnih nalogov hraniti najmanj eno leto. Samokopirni blok formata A4, 100 listni (50/50).
Proizvajalec: DZS
7,88 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838884258241
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka POTNI NALOG ZA TOVORNA MOTORNA VOZILA A4 4.9B

- Obrazec 4.9B potni nalog za tovorna motorna vozila
- Format A4
- Samokokopirni 60g papir
- Dvostranski tisk
- 100 listni (50/50)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.