Potni nalog je obvezen pri prevozu blaga v cestnem prometu. Zakon o prevozih v cestnem prometu (Ur. list RS, št. 59/01) oziroma 18. člen (obveznost dokumentov, oznak in opreme v vozilu) predpisuje, da je domači prevoznik v skladu s tem členom dolžan izdajati potni nalog. Prav tako je predpisano, da je potrebno kronološko urejen arhiv izdanih potnih nalogov hraniti najmanj eno leto. Samokopirni blok formata A4, 100 listni (50/50).
Proizvajalec: DZS
7,35 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838884258241
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka POTNI NALOG ZA TOVORNA MOTORNA VOZILA A4 4.9B

- Obrazec 4.9B potni nalog za tovorna motorna vozila
- Format A4
- Samokokopirni 60g papir
- Dvostranski tisk
- 100 listni (50/50)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.