Compact TFT/LCD Monitor podstavek, Nastavljiv podstavek za monitor s tremi fiksnimi višinami. Zaseda minimalno prostora za maksimalno udobje. Moderni dizajn je skladen z današnjimi modeli TFT/LCS monitorjev. Edinstvena nastavljivost na tri fiksne višine v razmiku med 76 mm in 114 mm. Primerno za monitorje teže do 14 kg ali diagonale zaslona do 17 palcev. Podstavek je vrtljiv do 45°, primerno za več gledalcev. Vključno z odlagalnikom za papir ali pripomočke.
Proizvajalec: FELLOWES
49,92 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 077511914508
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODSTAVEK ZA LCD

- Mere: 440x100x296 mm
- Teža: 1,38 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.