Health-V™ Crystal drseča podloga za dlan, modra, Inovativna in blagodejna podloga za zapestje s patentiranimi Health-V™ vdolbinami in drsečo podlogo. Patentirane Health V™ vdolbine sprostijo pritisk na osrednje živčevje zapestja in s tem preprečujejo karpalni sindrom. Podloga za dlan drsi z miško, da si spodbujate zdravo in naravno premikanje rok ob delu. Blagodejni Gel zagotavlja udobje in oporo. Podloga, ki je prijetna na oko in izboljšuje delo z miško brez zasedenosti prostora. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
42,36 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 043859536306
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODLOGA ZA ZAPESTJE W/MICROBAN - GEL

- Mere: 257x35x324 mm
- Teža: 0,213 kg
- Barva: modra

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.