Health-V™ Crystal drseča podloga za dlan, modra, Inovativna in blagodejna podloga za zapestje s patentiranimi Health-V™ vdolbinami in drsečo podlogo. Patentirane Health V™ vdolbine sprostijo pritisk na osrednje živčevje zapestja in s tem preprečujejo karpalni sindrom. Podloga za dlan drsi z miško, da si spodbujate zdravo in naravno premikanje rok ob delu. Blagodejni Gel zagotavlja udobje in oporo. Podloga, ki je prijetna na oko in izboljšuje delo z miško brez zasedenosti prostora. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
Izberi barvo:
28,88 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 043859536290
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODLOGA ZA ZAPESTJE W/MICROBAN - GEL

- Mere: 257x35x324 mm
- Teža: 0,213 kg
- Barva: modra

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.