Health-V™ Crystal podloga za dlani pri tipkovnici, modra, Inovativna in blagodejna podloga z gelom za zapestji pri tipkovnici s patentiranimi Health-V™ vdolbinami, ki onemogočajo vzroke za bolečine v zapestjih. Patentirane Health V™ vdolbine sprostijo pritisk na osrednje živčevje zapestja in s tem preprečujejo karpalni sindrom. Blagodejni Gel zagotavlja udobje in oporo. Akreditirano pri FIRA International, neodvisni raziskovalni organizaciji pohištvene industrije, ki se ukvarja z ergonomijo na delovnem mestu.
Proizvajalec: FELLOWES
Izberi barvo:
26,60 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859536559
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODLOGA ZA TIPKOVNICO TER ZAPESTJE- ČRNA GEL

- Mere: 106x18x538 mm
- Teža: 0,38 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.