Podloga za noge Fellowes Active Fusion Sit-Stand proti utrujenosti, ima stopničasto obliko, ki spodbuja raztezanje in gibanje čez dan. Zasnovana je tako, da preprečuje utrujenost s spodbujanjem subtilnega gibanja in premikanja telesne teže. Uporabljajte jo s katerim koli delovnim mestom ali delovno ploščadjo Sit-Stand za dodatno oporo med stojo, ki ima poševne robove, ki preprečujejo nevarnost spotikanja. Dimenzije 91,44 x 9,05 x 60,96 cm.

Bodite aktivni med delovnim dnem in dlje časa uživajte v prednostih izdelka Sit-Stand s podlogo ActiveFusion Sit-Stand Mat.
Proizvajalec: Fellowes
149,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859728053
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Podloga za noge Fellowes Active Fusion Sit-Stand Mat

PREDNOSTI:

✔️ Stojte v udobju: s trpežno podlogo za noge, ki preprečuje utrujenost, za domačo in pisarniško uporabo stojite dlje in udobno.
✔️ Pomaga pri preprečevanju uloženosti: spodbuja nežno gibanje s Fellowesovo zasnovo stopnic ActiveFusion, ki pomaga preprečevati utrujenost čez dan.
✔️ Lahko se uporablja z različnimi delovnimi mesti: podlogo proti utrujenosti lahko uporabljate s katerim koli ergonomskim sedečim delovnim mestom ali delovno ploščadjo za dodatno podporo med stojo.
✔️ Velika površina: podlogak za noge ima veliko površino  91,44 x 9,05 x 60,96 cm, za vaša stopala, ki omogoča udobnejše stanje.
✔️ Zaobljeni robovi: podloga za noge Active Fusion ima poševne robove, ki preprečujejo nevarnost spotikanja.
✔️Garancija: ergonomski podstavek za noge Fellowesov Standard, ima petletno, in dostop do vrhunske podpore strankam, ki vam bo pomagala pri vseh morebitnih vprašanjih.

- ergonomska podloga za noge
- dimenzije VxŠxG: ‎8,89 x 89,85 x 59,69 cm
- material: plastika
- model: 8707101
- barva: črna
- garancija: 5 let
- teža: 3.75 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.