Podloga za pisanje z vzmetno vpenjalno sponko je primerna za vpenjanje dokumentov do formata A4. Idealna je za delo na terenu, pisanje stoje, za uporabo v trgovinah, na inventurah, skladiščih, popisovanju in anketiranju. Izdelana je iz trpežnega aluminija. V vpenjalno sponko lahko vpnemo do 1 cm ( cca 100 listov) gradiva.
Proizvajalec: APLI
19,56 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8410782137825
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODLOGA Z VPENJALNO SPONKO IZ ALUMINIJA

- Podloga za pisanje iz aluminija
- Za vstavljanje papirjev do velikosti A4
- Stilsko oblikovan 
- Funkcionalen način za pisanje, ko ste na terenu
- Zaokroženi vogali in mehko zaobljeni robovi 
- Močna sponka varno drži papirje oz. obrazce

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.