Plastifikator srednje velikih pisarn za stalno uporabo. Edinstvena "AutoSense™ tehnologija avtomatično zazna debelino žepka in temu primerno v trenutku nastavi napravo. "InstaHeat" tehnologija: Vedno pripravljeno za plastificiranje že v 30 sekundah. Tehnologija "100% Jam Free": ClearPath mehanizem preprečuje zastoje ob uporabi žepkov za plastificiranje znamke Fellowes. "HeatGuard™" tehnologija: Ohišje znižuje temperaturo grelnih valjev, da je ohišje varno ob dotoku z rokami. "Sleep Mode": Prihrani energijo med samo uporabo ter se ugaša po določenem času.
Proizvajalec: FELLOWES
314,02 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859667772
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR NEPTUNE 3 A3

- Pisarniški plastifikator
- Tehnologija proti zatikanju in varnostna funkcija
- Teža: 4,3 kg
- Mere: 122x508x140 mm
- Format: A3
- Velikost vhodne reže: 320 mm
- Število valjev: 4
- Čas predgretja: 30 sekund
- Največja dovoljena debelina žepkov: 175 µm
- Hladno plastificiranje
- Hitrost plastificiranja: 60 cm/min
- Zaslon na dotik
- Mehanika proti zatikanju in avtomatska povratna funkcija
- Plastificiranje fotografij
- Izdelku je priložen začetni komplet za 10 dokumentov
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.