Plastifikator srednje velikih pisarn za stalno uporabo. Edinstvena "AutoSense™ tehnologija avtomatično zazna debelino žepka in temu primerno v trenutku nastavi napravo. "InstaHeat" tehnologija: Vedno pripravljeno za plastificiranje že v 30 sekundah. Tehnologija "100% Jam Free": ClearPath mehanizem preprečuje zastoje ob uporabi žepkov za plastificiranje znamke Fellowes. "HeatGuard™" tehnologija: Ohišje znižuje temperaturo grelnih valjev, da je ohišje varno ob dotoku z rokami. "Sleep Mode": Prihrani energijo med samo uporabo ter se ugaša po določenem času.
Proizvajalec: FELLOWES
314,02 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859667772
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR NEPTUNE 3 A3

- Pisarniški plastifikator
- Tehnologija proti zatikanju in varnostna funkcija
- Teža: 4,3 kg
- Mere: 122x508x140 mm
- Format: A3
- Velikost vhodne reže: 320 mm
- Število valjev: 4
- Čas predgretja: 30 sekund
- Največja dovoljena debelina žepkov: 175 µm
- Hladno plastificiranje
- Hitrost plastificiranja: 60 cm/min
- Zaslon na dotik
- Mehanika proti zatikanju in avtomatska povratna funkcija
- Plastificiranje fotografij
- Izdelku je priložen začetni komplet za 10 dokumentov
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.