Plastifikator srednje velikih pisarn za stalno uporabo. Edinstvena "AutoSense™ tehnologija avtomatično zazna debelino žepka in temu primerno v trenutku nastavi napravo. "InstaHeat" tehnologija: Vedno pripravljeno za plastificiranje že v 30 sekundah. Tehnologija "100% Jam Free": ClearPath mehanizem preprečuje zastoje ob uporabi žepkov za plastificiranje znamke Fellowes. "HeatGuard™" tehnologija: Ohišje znižuje temperaturo grelnih valjev, da je ohišje varno ob dotoku z rokami. "Sleep Mode": Prihrani energijo med samo uporabo ter se ugaša po določenem času.
Proizvajalec: Fellowes
461,89 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859667772
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Plastifikator A3 Fellowes Neptune 3

- Pisarniški plastifikator
- Tehnologija proti zatikanju in varnostna funkcija
- Teža: 4,3 kg
- Mere: 122x508x140 mm
- Format: A3
- Velikost vhodne reže: 320 mm
- Število valjev: 4
- Čas predgretja: 30 sekund
- Največja dovoljena debelina žepkov: 175 µm
- Hladno plastificiranje
- Hitrost plastificiranja: 60 cm/min
- Zaslon na dotik
- Mehanika proti zatikanju in avtomatska povratna funkcija
- Plastificiranje fotografij
- Izdelku je priložen začetni komplet za 10 dokumentov
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.