Plastifikator dokumentov je primeren za srednje velike pisarne s stalno in pogosto uporabo. Tehnologija AutoSense zazna debelino žepka in določi optimalno nastavitev laminiranja. Napredni sistem za sledenje žepku, zazna morebitne zastoje papirja in se samodejno ustavi, ter potisne žepek nazaj ven, kar uporabniku omogoča ponovno poravnavo žepka. HeatGuard tehnologija poskrbi, da ohišje znižuje temperaturo grelnih valjev, ter da je ohišje varno ob dotiku z rokami. Omogoča hladno in vroče plastificiranje žepkov.
Proizvajalec: Fellowes
591,73 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859763498
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Plastifikator A3 Fellowes Jupiter

- Velikost vhodne reže (mm): 320 mm (A3)
- število valjev: 6
- čas predgretja: 60 sek (InstaHeat)
- temperaturne nastavitve: Avtomatski
- največja dovoljna debelina žepkov v mikronih: 250
- hladno plastificiranje: Da
- hitrost plastificiranja: 120 cm/min
- zaslon: Zaslon na dotik
- mehanika proti zatikanju: Avtomatski
- prihranek energije: Sleep mode
- tehnologija proti zatikanju: 100% Jam free
- velikost vhodne reže: A3
- teža: 6,7 kg
- dimenzije: 121 x 546 x 172 mm
- garancija: 2 leti

Posebne lastnosti:
- preprečuje zastoje ob uporabi žepkov za plastificiranje znamke Fellowes
- ob neuporabi se samodejno izklopi pa 30 minutah kar zmanjša porabo energije
- tehnologija avtomatično zazna debelino žepka in temu primerno v trenutku nastavi napravo
- z InstalHeat tehnologijo vedno pripravljen za plastificiranje že v 60 sekundah

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.