Visoko zmogljiv laminator Fellowes Proteus A3, za intenzivno profesionalno uporabo. Plastifikator Proteus je idealen za laminiranje velikih količin, zato je odlična izbira za natrpan reprografski oddelek, pisarno ali tiskarno.

Tehnologija 6 valjev ogreva 4 valje velikega premera za visoko kakovostne rezultate. Plastificira 280 mikronske žepke. Vse možne nastavitve za vse vrste žepkov. Plastificira do 95 cm/min (pribl. 180 x A4 žepke na uro). Hladno in vroče plastificiranje, z ali brez nanosa samolepilne folije za montažo Napredna nadzorna plošča natančno nadzoruje temperaturo plastificiranja. Velika vhodna polička in odložna montažna hladilna polička na izhodu.

Proizvajalec: Fellowes
1357,16 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859618514
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Plastifikator A3 Fellowes Proteus

Jam Free: preprečuje zastoje ob uporabi žepkov za plastificiranje znamke Fellowes

- število valjev: 6
- velikost vhodne reže: 325 mm, A3
- hitrost plastificiranja: 95 cm/min
- čas predgretja: 3 min
- temperaturne nastavitve: ročno
- tehnologija proti zatikanju: avtomatski 100% Jam free
- mehanika proti zatikanju: odpustni gumb
- največja dovoljna debelina žepkov: 250 mic
- hladno plastificiranje: da
- dimenzije: 125 x 554 x 3155 mm
- teža: 14,6kg
- garancija: 1 leto

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.