Inovativen vložek za predale različnih velikosti in ročajem, ki ga je mogoče z integriranim rebrom za zlaganje odlično namestiti tudi na škatlo. Dizajn najvišje kakovosti. Peresa, samolepilni lističi, označevalci, sponke in drugi drobni predmeti med uporabo hitro najdejo mesto in so vedno pri roki. Zagotavlja red v predalu, na mizi ali v predalu mize. Zahvaljujoč vgrajenemu ročaju lahko vložek predala vzamete kamor koli. Lahko se uporablja prilagodljivo, vse je lepo pospravljeno v predalu.
Proizvajalec: HAN
Izberi barvo:
8,98 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012473100909
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Pladenj za pisala Han Impuls

- dimenzije: 237 x 180 x 40 mm
- c črni in prozorni barvi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.