Praktičen osem delni organizator za pregledno odlaganje vseh drobnih pisarniških potrebščin v vašem predalu pisalne mize. Prilega se v vse standardne dimenzije predalov. Izdelan je iz reciklirane plastike odporne na lomljenje. Vsebuje osem predelkov različnih dimenzij. Zunanje dimenzije sortirke so 340x240x36mm.
Proizvajalec: DURABLE
7,42 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546108223
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLADENJ ZA PISALA DURABLE

- Sortirni pladenj za vlaganje v predal pisarniške mize
- Izdelan iz reciklirane plastike, odporne na lomljenje
- Primeren za vlaganje v vse standardne dimenzije predalov
- Dimenzije:  340x240x36 mm
- Barva: črna

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.