Izjemen roler piši-briši z ergonomskim držalom znamke Tip Top Office podoben Pilotovemu rolerju Frixion Ball z vrhunski razmerjem med kakovostjo in ceno. V kompletu se nahaja pisalo in 1 rezervna bombica.
Proizvajalec: TIP TOP
1,99 €
1,79 €
Zaloga 8
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3871284048357
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOMPLET PISALO GEL PEN PIŠI-BRIŠI X-PEN, 0,7mm + BOMBICA, MODER

- Izbrisljiv roler s polnilom v gelu
- Ergonomsko držalo zagotavlja zelo gladko in tekoče pisanje
- Zapise na papirju je mogoče izbrisati
- Zamenljivo polnilo
- Dodatno polnilo
- Vsebina črnila: 0,7 g
- Debelina črte: 0,7 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.