Tehnična inovacija, V-SUPERCOLOR je permanentni marker s tekočim črnilom in z zamenljivim polnilom. Nov sistem ""izpiranja"" črnila omogoča konstanten dotok črnila in neprekinjeno pisanje brez stresanja ali črpanja črnila. Navdušeni boste nad intenzivnostjo in čistostjo barv, ki vam jih nudi V-SUPERCOLOR. Marker spada v linijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Barva ohišja je siva, barva črnila je enaka izbrani barvi.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,50 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4902505357152
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MARKER PILOT SCA-VSC-BG-MC "V Supercolor"

- Večnamenski permanentni marker, ki omogoča pisanje na večino površin
- Visoka kvaliteta pisanja
- V 92 odstotkih izdelano iz reciklirane plastike in posledično zelo prijazen do okolja
- Zamenljivo polnilo
- Dletasta konica
- Opremljen s pokrovčkom
- Debelina črte 2,2 oz. 5,2 mm
- Teža: 10 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.