Komplet s 4 polnih peresnicami Milan Swims v roza-rumeni barvi, ki omogočajo, da so šolske potrebščine vedno pospravljene in lahko dostopne. 4 notranje peresnice lahko odstranite in zamenjate. Posebna serija Swims in nova oblika s črtami ter pikami, ki jih navdihujejo kopalke iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Kombinacija rožnate, rumene in mornarsko modre barve.

Vključene so šolske potrebščine: 1 radirka Milan 4024, 2 šilčka Afilia in Maxi, 1 grafitni svinčnik HB, 3 kemične svinčnike Capsule; zeleno, črno in rdeče, 1 ravnilo 15 cm, 12 trikotnih barvic Ergo in 12 flomastrov. .

Proizvajalec: Milan
38,25 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574099819
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica polna Milan Swims komplet 4 peresnic, roza-rumena 37/1

Vključene so šolske potrebščine:
- 12 trikotnih barvic Ergo
- 12 flomastrov
- 3 kemične svinčnike Capsule; zelen, črn, rdeč
- 2 šilčka Afilia in Maxi
- 1 grafitni svinčnik HB
- 1 radirka 4024
- 1 ravnilo 15 cm
- tranja tkanina iz poliesta, odporna proti trganju
- dimenzije: 22.5 x 11.5 x 11 cm
- teža: 620 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.