Polna kompaktna Peresnica Milan posebne serije The Fun. Serija, ki jo navdihujeta zabava in uživanje v izkušnjah med ustvarjalnim procesom. S paleto edinstvenih barv so vzorci v oblik kolaža. Z mrežastim notranjim žepom in žametno podlogo v notranjosti, ki ščiti vsebino pred morebitnimi poškodbami.

Polna kompaktna peresnica vsebuje: 1x velika kompaktna peresnica The Fun, 2x mala peresnica, 3x kemični svinčnik Capsule Uno (rdeč, črn, zelen), 6x barvice (rjava, rumena, siva, modra, zelena, vijolična), 1x grafitni svinčnik HB, 1x radirka 4024, 1x radirka Afila, 1x trikotno ravnilo 15 cm. Material: zunanja tkanina iz E.V.A. in poliestra. Material: notranja podloga iz poliestra. Dimenzije: 21,5 x 13,5 x 6,5 cm.
Proizvajalec: Milan
25,17 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574099598
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Peresnica polna kompaktna Milan The Fun 16/1

Polna kompaktna peresnica vsebuje:
- 1x velika kompaktna peresnica The Fun
- 2x mala peresnica
- 3x kemični svinčnik Capsule Uno: rdeč, črn, zelen
- 6x barvice metalne barve: rjava, rumena, siva, modra, zelena, vijolična
- 1x grafitni svinčnik HB
- 1x radirka 4024
- 1x radirka Afila
- 1x trikotno ravnilo 15 cm
- material: zunanja tkanina iz E.V.A. in poliestra
- material: notranja podloga iz poliestra
- dimenzije: 21,5 x 13,5 x 6,5 cm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.