Standardni večnamenski pisarniški papir visoke beline je primeren za vsakodnevno pisarniško in domačo uporabo ter tisk dokumentov različnih zahtevnosti; računi, predstavitve, poslovna poročila, direktna pošta, letna poročila. Papir omogoča dobre rezultate na laserskih, inkjet in kopirnih aparatih za enobarvni, barvni in obojestranski tisk. Ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Dobri tehnični parametri omogočajo nemoteno tiskanje in kopiranje.
Proizvajalec: RADEČE PAPIR NOVA
7,58 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 7,58 € 7,39 € 6,97 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838883635456
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papir A4 Radeče R-Copy 80G 500/1

- višja belina belega kvalitetnega papirja
- papir je odporen proti staranju in spremembi barve
- primeren za tiskalnike laser, ink jet, fakse in kopirne stroje
- papir je proizveden v skladu s standardom ISO 9706 in FSC® certifikat
- možnost obojestranskega tiskanja in kopiranja
- 500 listov v zavitku, v škatli je 5 zavitkov

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.