Univerzalni pisarniški papir R-Copy je primeren tako za brizgalne kot tudi za laserske tiskalnike, nanj pa lahko tiskate vse vrste dokumentov, kot npr. predstavitve podjetja, poslovne pogodbe ipd. V zavitku je 500 listov.
Proizvajalec: RADEČE PAPIR NOVA
7,10 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 7,10 € 6,92 € 6,53 €
Zaloga 41
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838883572737
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR R-COPY RADEČE A4/80G 500/1

- Možnost barvnega in črno belega odtisa
- Pimeren za kopiranje ter tisk na vseh vrstah tiskalnikov
- Višja belina
- Možnost obojestranskega tiskanja in kopiranja
- Papir je proizveden v skladu s standardom ISO 9706 in je odporen proti staranju in spremembi barve

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.