Vrhunski papir, ki izpolni želje še tako zahtevnih uporabnikov glede kvalitete in prijaznosti okolju. Idealen za sofisticirano interno in zunanjo korespondenco, prezentacije in dokumentiranje ter reproduciranje grafik in slik. Prav tako izpolnjuje visoke okoljske standarde in ima vse pomembnejše ekološke oznake. V zavitku je 500 listov formata A4.
Proizvajalec: PAPYRUS
17,58 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7318761080142
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR PLANO SUPERIOR A4/100g

- Visokokakovosten 100-gramski papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike ter fotokopirne stroje
- Idealen za sofisticirano interno in zunanjo korespondenco, prezentacije in dokumentiranje ter reproduciranje grafik in slik.
- Format: A4
- Belina: 168 CIE
- Kakovostni razred: A
- Uporaben obojestransko, v paketu je 500 listov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.