V kraft papir lahko ovijamo prehrambene in živilske proizvode, saj je primeren za stik z živili, tekstil, zvezke, knjige, v šiviljstvu za krojne pole, turistične spominke; oblačimo reklamne proizvode, poslovna darila; uporabljamo ga za zunanjo zaščito in vedno bolj kot ogrinjalo izdelkov, ki se pošiljajo po pošti ali so vmesna komponenta med izdelkom in nosilno vrečko. Zaradi svoje rebraste strukture zelo fleksibilen in hkrati odporen. Zaradi naravnega izgleda, je zelo uporaben tudi v grafičnem okolju za izdelavo manjših embalaž ali kreativnih izdelkov. Zelo priljubljen je kot dodatek ekološkim izdelkom; dobrodošel tudi za ustvarjalne delavnice v šolah in vrtcih.
Proizvajalec: Razno
54,90 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838732153278
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papir ovojni Natron 70cm x 360m tanek natur kraft 40g v roli

- ovojni kraft papir za: prehrambene in živilske proizvode, tekstil, zvezke, knjige, v šiviljstvu za krojne pole, turistične spominke; reklamne proizvode, poslovna darila
- uporaben je tudi v grafičnem okolju za izdelavo manjših embalaž ali kreativnih izdelkov
- ovojni embalažni papir rjave barve
- fleksibilen in odporen
- papir je primeren za stik z živili
- gramatura: 40g
- v roli, širina 70 cm, dolžina 360 cm, teža 10 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.