Papir A4 Papir A4 IQ Economy Plus bi najažje opisali s pridevnikoma enostaven in praktičen. Je večnamenski papir zadovoljive beline. Namenjen je nezahtevnim uporabnikom, ki jim je cena pomembna, a se na njen račun niso pripravljeni odreči kakovosti. Uporablja se za tisk vsakodnevnih pisarniških tiskovin (računi, dobavnice, ponudbe, faks in podobno). V zavitku je 500 listov 80g.
Proizvajalci: CANON , MONDI
8,50 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 8,50 € 8,29 € 7,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003974030432
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papir A4 IQ Economy Plus 80G

- kakovosten 80-gramski papir
- primeren za laserske in brizgalne tiskalnike, multifunkcijske naprave in fotokopirne naprave.
- format: A4
- kakovostni razred: C
- brezlesni papir, ne vsebuje klora, uporaben obojestransko
- vzavitku je 500 listov 80g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.