Papir IQ Economy bi najažje opisali s pridevnikoma enostaven in praktičen. Je večnamenski papir zadovoljive beline. Namenjen je nezahtevnim uporabnikom, ki jim je cena pomembna, a se na njen račun niso pripravljeni odreči kakovosti. Uporablja se za tisk vsakodnevnih pisarniških tiskovin (računi, dobavnice, ponudbe, faks in podobno). V zavitku je 500 listov teže 80g A4 formata.
Proizvajalci: CANON , MONDI
4,15 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 4,15 € 4,04 € 3,82 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003974030432
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR IQ ECONOMY A4/80G

- Kakovosten 80-gramski papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike, multifunkcijske naprave in fotokopirne naprave.
- Format: A4
- Kakovostni razred: C
- Brezlesni papir, ne vsebuje klora, uporaben obojestransko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.