Ovitek Durable ID Push Box za magnetne kartice, za 3 osebne izkaznice, varnostne prepustnice ali magnetne kartice v vodoravnem formatu. PVC izdelan iz prožnega materiala, kar omogoča optimalno čitljivost in enostavno skeniranje črtnih kod, magneta ali čipa. Ločeni predeli ščitijo kartice z magnetnimi trakovi pred poškodbami, z ločenim drsnikom za enostavno odstranjevanje kartic. Vrvica iz svilnato mehkega tekstila z izjemno široko kaveljčkom iz kovine. Idealna za kartice za dostop različnih varnostnih stopenj, npr. na letališčih ali v javnih stavbah.
Proizvajalec: Durable
69,57 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546978819
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OVITEK ZA MAGNETNE KARITCE PUSHBOX Z VRVICO 54x87 10/1

- ovitek za tri dokumente
- prosojen ovitek omogoča optimalno berljivost in odčitavanje kod
- ovitek se lahko uporablja v pokončnem ali ležečem formatu
- izdelan iz kristalno čistega akrila, eleganten dizajn
- ločeni predeli ščitijo kartice z magnetnimi trakovi pred poškodbami
- ločen drsnik za enostavno odstranjevanje kartic
- vrvica iz svilnato mehkega tekstila z izjemno široko kaveljčkom iz kovine
- idealno za kartice za dostop različnih varnostnih stopenj, npr. na letališčih ali v javnih stavbah
- material: trpežen in prožen PVC
- širina vrvice: 15 mm, dolžina vrvice: 440 mm
- notranje dimenzije ŠxV: 54 x 87 mm
- zunenje dimenzije ŠxV: 63 x 91 mm
- pakiranje: 10 kos
- teža: 363 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.