Stenska siva kovinska emajlirana omarica za ključe Donau iz lakirane močne kovine s posebnim zaščitnim slojem in cilindrično ključavnico, omogoča hrambo 140 ključev. Primerna za uporabo v vratarnici, recepciji, sprejemni pisarni, itd. Označene so pozicije ključev za pregledno shranjevanje s priloženimi večbarvnimi obeski za ključe. Dimenzije 370 x 280 x 80 mm.
Proizvajalec: Donau
93,55 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498037941
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Omarica za 140 ključev Donau siva

- kapaciteta shranjevanja: do 140 ključev
- možnost zaklepanja s cilindrično ključavnico
- kovinska emajlirana robustna omarica za ključe
- lakirana in prevlečena s posebnim zaščitnim slojem
- primerna za uporabo v vratarnici, recepciji, sprejemni pisarni itd
- priloženi so obeski za ključe v različnih barvah (sortirne barve)
- priložena sta 2 ključa
- zunanje dimenzije ŠxVxG: 370 x 280 x 80 mm
- barva: siva
- teža: 1,8 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.