Office Suites™ Mesh podpora za hrbet, Mrežna podpora za hrbet se prilega naravni obliki vašega spodnjega predela hrbta in je primeren za sproščanje pritiska in udobnejšo namestitev. Zmanjšuje pritisk z nebolečim vzpostavljanjem krivulje spodnjega hrbtišča. Se blagodejno prilagaja obliki vašega telesa in nudi maksimalno, vam prilagojeno podporo. Mrežni material omogoča prost pretok zraka za večje udobje. Enostavna namestitev za vsak stol.
Proizvajalec: FELLOWES
61,57 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859504589
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OFFICE SUITES MREŽA NASLON ZA HRBET

- Mere: 422x132x346 mm
- Teža: 0,36 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.