Edinstvena rešitev za hitro in enostavno odstranjevanje samolepilnih etiket in lepilnih trakov. Primeren je za vse vrste površin in ne pušča nobenih sledi, mastnih madežev ali neprijetnega vonja. Izstisnete nekaj kapljic na etiketo tako, da sredstvo prodre do lepilne plasti. Počasi ločujte od podlage, po potrebi dodajajte nekaj kapljic in obrišite do čistega. Vsebina 20ml.
Proizvajalec: EDIGS
1,07 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830011234074
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ODSTRANJEVALEC LEPILA EDIGS ODLEPI 20ML

- Odstranjevalec etiket, nalepk, lepila
- Primeren za vse vrste površin, ne pušča sledi, mastnih madežev in vonja
- Vsebina 20 ml

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.