Zdravniški pregledi pred zaposlitvijo in obdobni zdravniški pregledi v skladu z določili 36. člena Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1, Ur.l. RS, št. 43/2011) in 13. člena Pravilnika o preventivnih zdravstvenih pregledih delavcev (Ur. l. RS, 87/2002). Za pregled potrebujete: - napotnico za predhodni zdravstveni pregled (obrazec 8,204) oz. obdobni zdravstveni pregled (obrazec 8,204), ki jo izpolni delodajalec - veljavni osebni dokument - očala oziroma leče, če jih uporabljate - zdravstveni karton (naročite ga pri osebnem zdravniku) ali izpolnjen obrazec.
Proizvajalec: MK TRGOVINA
0,49 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3831039802948
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OBRAZEC 1.203A NAPOTNICA ZA PREDHODNI ZDRAVSTVENI PREGLED

- Obrazec napotnica za usmerjeni obdobni in drugi usmerjeni preventivni zdravstevni pregled z zdravniškim spričevalom
- Format A4
- Brezlesni 80g papir
- Dvostranski tisk

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.