Etiketirni aparat numerator za izpis nalepk z dvema vrsticama. Vrstica lahko vsebuje do 10 znakov. Velikost etikete je 26 x 16 mm. Aparat je lahek, prenosen in enostaven za uporabo. Numerator ima regulacijski gumb za nastavitev željenega izpisa na nalepki. Ko je vsebina izpisa nastavljena se s stiskom ročice nalepko nalepi na izdelek. Na voljo so tudi dodatni črnilni valjčki (artikel APL101559).
Proizvajalec: APLI
62,46 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3270241014198
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NUMERATOR DVOREDNI APLI 101419

- Dvoredni numerator, idealen za mehko in natančno označevanje izdelkov s cenami
- Zapiše do 10 znakov v vrstico
- Primeren za nalepke dimenzije 26 x16 mm
- Na voljo je tudi dodatni črnilni valjček (artikel APL101559)

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.