Etiketirni aparat numerator za izpis nalepk z dvema vrsticama. Vrstica lahko vsebuje do 10 znakov. Velikost etikete je 26 x 16 mm. Aparat je lahek, prenosen in enostaven za uporabo. Numerator ima regulacijski gumb za nastavitev željenega izpisa na nalepki. Ko je vsebina izpisa nastavljena se s stiskom ročice nalepko nalepi na izdelek. Na voljo so tudi dodatni črnilni valjčki (artikel APL101559).
Proizvajalec: APLI
51,49 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3270241014198
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NUMERATOR DVOREDNI APLI 101419

- Dvoredni numerator, idealen za mehko in natančno označevanje izdelkov s cenami
- Zapiše do 10 znakov v vrstico
- Primeren za nalepke dimenzije 26 x16 mm
- Na voljo je tudi dodatni črnilni valjček (artikel APL101559)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.